Про мене



Вітаю Вас!


Район:Заводський
Місце роботи (повністю):Запорізький навчально-виховний комплекс № 67
Посада (повністю):вчитель початкових класів
Кваліфікаційна категорія:спеціаліст
Педагогічне звання:старший вчитель
Освіта:неповна вища
Спеціальність:вчитель початкових класів
Стаж педагогічної роботи (на 2017 р.):22 роки
Навчальні предмети:початкові класи
Контакти:236-56-04 nadiashkuro@gmail.com


Професія вчителя – це не тільки дар від Бога, а й дуже відповідальна та важка праця. Вчитель вкладає в кожну дитину своє серце і душу. Вчитель, як творець намагається надати дітям усе, що вміє сам, щоб вони стали: чудовими лікарями, директорами, юристами, журналістами, художниками, і просто хорошими людьми. Тому завдання сучасного вчителя – створити всі умови для розвитку дитини, щоб після закінчення школи він міг працювати, вчитися, служити. Труднощі існують в будь-якій професії, але професія вчителя – особлива. Найбільша складність, на мою думку, полягає втому, щоб прокласти стежку до душі дитини. І цей зв’язок часом буває настільки крихким, що досить необережного слова, щоб порвати його назавжди. Але якщо вчителю вдалося налагодити цей зв’язок, з’являється відчуття легкості і свободи. Коли входиш в клас і бачиш ці очі, ти розумієш, що повинен зробити дуже багато, щоб в цих очах не з’явилася нудьга, страх або роздратування; щоб ці очі не відвернулися від тебе і не втратили інтерес. Необхідно навчитися любити своїх учнів. Любити всіх. У нашій професії головні любов і віра. Любити своїх учнів – це вірити в них. Вірити в можливості учня, показувати, що кожен з них талановитий по-своєму .Віра в учня – це головне. Я вірю, в учнів і приймаю їх . Школа – це мій рідний дім. Яке велике задоволення я отримую від спілкування з учнями, насолоджуюсь коли бачу іскорки в їхніх оченятах. Яке це щастя бачити, як розумово зростають твої учні, бачити радість на обличчях, коли вони вранці поспішають до школи. В цей час забуваєш про втому і радієш життю. Працюючи вже стільки років у школі, я розумію, щоб бути цікавою дітям, потрібно завжди вчитися, постійно бути у творчому пошуку. Мені не байдуже, якими виростуть мої учні. Нехай не всі стануть великими людьми, але найголовніше, щоб з них виросли справжні громадяни: добрі, чуйні, працьовиті. Тому намагаюся своїм особистим прикладом показувати, як повинні проявлятися в людині ці якості. Крім того, намагаюся бути професіоналом і особистістю, не просто займати робоче місце, але і показувати своїм особистим прикладом. Щоб бути професіоналом, прагну добре знати свій предмет, підвищувати свою педагогічну майстерність, вивчати психологічні особливості школярів. Як особистість, намагаюся бути цікавою, творчою. Я намагаюся йти в ногу з життям. А найбільшою винагородою для вчителя є досягнення його учнів, їх життя, і відчуття того, що ти допоміг ставленню людини. Моє педагогічне кредо: «Учитель, будь сонцем, що випромінює людське тепло, і будь благодатним ґрунтом для розвитку людських почуттів; зійзнання не лише в пам’яті, й свідомості твоїх учнів, а передусім у їхніх душах і серцях»

Комментариев нет:

Отправить комментарий